Catering menu
Zestaw nr 3
Koszt 750 zł
Mięso podane na paterach:
Patera I:
• Noga z kaczki z pomarańczą – 2 szt.
• Rolada wołowa – 1 szt.
• Rolada wieprzowa – 2 szt.
• Kotlet wieprzowy – 1 szt.
• Kula drobiowa faszerowana brokułami w sosie czosnkowym – 1 szt.
• Rogal wieprzowy z grzybami – 1 szt.
• Stek wieprzowy z cebulką – 1 szt.
• Stek wieprzowy z boczkiem zapiekany serem – 1 szt.
• Filet drobiowy z pomidorem i serem mozzarella – 1 szt.
• Kula drobiowa faszerowana serem, szynką i porem – 1 szt.
• Kotlet wieprzowy z pieczarkami – 1 szt.
Patera II:
• Pieczeń wieprzowa w warzywach – 6 szt.
Patera III:
• Filet z indyka z ryżem w sosie żurawinowym lub filet z indyka zapiekany
serem w sosie beszamelowy – 5 szt.
Dodatki podane na miskach:
• Kluski Śląskie – 120 szt.
• Ziemniaki pieczone – 1 szt.
• Sos pieczeniowy – 1 litr
Surówki podane na miskach:
• Surówka z czerwonej kapusty – 1 szt.
• Surówka z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem – 1 szt.
• Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta – 1 szt.
• Surówka z marchwi z pomarańczą i rodzynkami – 1 szt.