Catering menu
Zestaw wykwintny
Koszt 510 zł
Mięso podane na platerze:
Noga z kaczki z pomarańczą – 2 szt.
Rolada wołowa – 1 szt.
Rolada wieprzowa – 2 szt.
Kotlet schabowy w złocistej panierce – 1 szt.
Kula drobiowa faszerowana brokułami w sosie czosnkowym – 1 szt.
Filet drobiowy z pomidorem i serem mozzarella – 1 szt.
Rogal wieprzowy z pieczarkami – 1 szt.
Stek z boczkiem zapiekany serem – 1 szt.
Bryzol z szynką i pomidorem – 1 szt.
Kotleciki drobiowe w płatkach ( dla dzieci ) – 2 szt.
Stek wieprzowy z pieczarkami – 1 szt.
Kula drobiowa faszerowana szynką, serem, porem – 1 szt.
Szwajcar – 1 szt.
Dodatki podane na misach:
Kluski Śląskie – 120 szt.
Ziemniaki pieczone -1 szt.
Sos pieczeniowy – 1 litr
Surówki podane na misach:
Surówka z czerwonej kapusty – 1 szt.
Surówka z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem – 1 szt.
Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta – 1 szt.
Catering menu
Zestaw lux
Koszt 660 zł
Mięso podane na paterach:
Patera I:
Noga z kaczki z pomarańczą – 2 szt.
Rolada wołowa – 1 szt.
Rolada wieprzowa – 2 szt.
Kotlet wieprzowy – 1 szt.
Kula drobiowa faszerowana brokułami w sosie czosnkowym – 1 szt.
Rogal wieprzowy z grzybami – 1 szt.
Stek wieprzowy z cebulką – 1 szt.
Stek wieprzowy z boczkiem zapiekany serem – 1 szt.
Filet drobiowy z pomidorem i serem mozzarella – 1 szt.
Kula drobiowa faszerowana serem, szynką i porem – 1 szt.
Kotlet wieprzowy z pieczarkami – 1 szt.
Patera II:
Pieczeń wieprzowa w warzywach – 6 szt.
Patera III:
Filet z indyka z ryżem w sosie żurawinowym lub filet z indyka zapiekany
serem w sosie beszamelowy – 5 szt.
Dodatki podane na miskach:
Kluski Śląskie – 120 szt.
Ziemniaki pieczone – 1 szt.
Sos pieczeniowy – 1 litr
Surówki podane na miskach:
Surówka z czerwonej kapusty – 1 szt.
Surówka z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem – 1 szt.
Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta – 1 szt.
Surówka z marchwi z pomarańczą i rodzynkami – 1 szt.
Catering menu
Zestaw lux z rybą
Koszt 730 zł
Mięso podane na paterach:
Patera I:
Kula drobiowa faszerowana brokułami z sosem czosnkowym – 2 szt.
Karczek z grilla – 3 szt.
Gniazdo wieprzowo drobiowe zapiekane serem i pieczarkami – 1 szt.
Kotlet wieprzowy – 1 szt.
Kula drobiowa faszerowana serem, szynką i porem – 1 szt.
Rogal wieprzowy z grzybami – 1 szt.
Stek wieprzowy z cebulką – 1 szt.
Stek wieprzowy z boczkiem zapiekany serem – 1 szt.
Filet drobiowy z pomidorem i serem mozzarella – 1 szt.
Devolei ze szpinakiem i serem feta – 1 szt.
Patera II:
Filet z łososia w warzywach – 6 szt.
Patera III:
Filet z indyka z ryżem w sosie żurawinowym lub filet z indyka zapiekany
serem w sosie beszamelowy – 5 szt.
Dodatki podane na miskach:
Kluski Śląskie – 120 szt. lub dufinki - 2 szt.
Frytki – 1 szt.
Sos pieczeniowy – 1 litr
Surówki podane na miskach:
Surówka z czerwonej kapusty – 1 szt.
Surówka z białej kapusty z ogórkiem i koperkiem – 1 szt.
Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta – 1 szt.
Surówka z marchwi z pomarańczą i rodzynkami – 1 szt.
Catering menu
Zimna płyta lux
Koszt 500 zł
ZIMNA PŁYTA:
Patera wędlin i serów – 1 półmisek
Befsztyk tatarski – 1 riwierka
Śledzie pod pierzynką – 1 riwierka
Kurczak w galarecie oraz galaretka wieprzowa – 1 półmisek ( 8szt.)
Nuggetsy z dipem czosnkowym – 1 riwierka
Sałatka z selerowa z białą wędliną i ananasem – 1 miska
Sałatka brokułowa z jajkiem, sosem czosnkowym i pomidorem – 1 miska
Schab w sosie tuńczykowym – 1 riwierka ( 8 szt)
Rulony z szynki w galarecie faszerowane pastą chrzanową – 1 riwierka (5 szt.)
Przekąski na lustrze (35 szt.) :
Przekąska z śledziem – 5 szt.
Przekąska z szynką parmeńską – 5 szt.
Przekąska z łososiem – 5 szt.
Bułeczki zapiekane z mięsem mielonym i serem mozzarela – 5 szt.
Placuszki ziemniaczane z łososiem – 5 szt.
Tortilla – 5 szt.
Zawijaniec z ciasta francuskiego – 5 szt.
Catering menu
Zestaw kolacyjny
Koszt 750 zł
Mięso podane na paterach:
Patera I:
Gicz cielęca w kapuście – 6 szt.
Patera II:
Filet z łososia w warzywach 200g/porcja – 6 szt.
Patera III:
Filet z indyka w beszamelowy – 4 szt.
Patera IV:
Kula drobiowa faszerowana brokułami w sosie czosnkowym – 1 szt.
Kula drobiowa z szynką ser i porem – 1 szt.
Karczek grillowany – 2 szt.
Gniazdo wieprzowo drobiowe z pieczarkami i serem – 1 szt.
Rogal wieprzowy z pieczarkami – 1 szt.
Kotlet schabowy w złocistej panierce – 1 szt.
Kotlet drobiowy w płatkach – 1 szt.
Dodatki podane na miskach:
Frytki – 1 szt.
Dufinki – 1 szt.
Ziemniaki opiekane – 1 szt.
Surówki podane na miskach:
Surówka z czerwonej kapusty – 1 szt.
Surówka z kapusty pekińskiej z serem feta – 1 szt.
Surówka z marchewki i ogórka – 1 szt.
Jeżeli zajdzie potrzeba, istnieje możliwość wzbogacenia menu o dodatkowe
potrawy nie objęte w cenie:
Tradycyjny rosół domowy z makaronem – 15 zł / porcja
Bogracz wołowy – 28 zł/ porcja
Gulasz wieprzowy – 25 zł / porcja
Barszcz z krokietem – 15 zł / porcja
Istnieje możliwość skomponowania indywidualnego menu według oczekiwań
i potrzeb klienta. W celu ustalenia kosztu oraz szczegółów prosimy o kontakt tel.
502 326 014
JAK DOKONAĆ ZAMÓWIENIA
1. Zamówienia przyjmujemy telefonicznie pod nr tel. 502 326 014.
2. Płatność za usługę odbywa się w dniu dostawy u kierowcy.
3. Zwrot naczyń do trzech dni po dostawie.
Adres zwrotu: Wodzisław Śląski ul. Rogowska 1.
Zamówienia prosimy dokonywać tylko drogą telefoniczną 502 326 014.
KONTAKT
Dom Weselny Contra
ul. Rogowska 1
44-300 Wodzisław Śląski
TEL. +48 502 326 014 , 503 176 453
www.contra-przyjecia.pl